torstai 22. lokakuuta 2015

51. Täältä tullaan HIHS 2015

Tätä on niin kauan odotettu! Huomenna olisi vihdoin aika lähteä kohti Helsinkiä. Mennään junalla ja ollaan joskus aamulla sitten perillä. Ärsyttää vähän, kun juna on perillä seitsemän aikoihin ja saadaan hotellihuone vasta 16.00. No ompahan aikaa kierrellä kaupungilla. :D
Meillä on Satun kanssa koko päiväliput sunnutaille. Tämä on jo kolmas HIHS putkeen. Joka kerta tämä tapahtuma on ollut näkemisen arvoinen ja toivottavasti on vastasuudessakin! 

Tunnelma on aina eri mitä joissakin 1-3-tason kisoissa. Parastahan HIHSissä on World Cup, jossa saa taputtaa kädet tunnottomiksi ja kannustaa ääni käheäksi. No, ehkä se ei kuitenkaan ihan noin mene. Kädet on kyllä ollut melkoisen kipeät taputuksista. Kouluratsastusta katsoessa ei tarvi taputtaa niin tiheään, mutta sitten kun esteet tulee kehiin ja suorituksia tulee 2 minuutin välein.

Sitten kv-luokissa saa jännittää suomalaisten puolesta. Toivotaan että kisamenestys on Suomella tänä vuonna hiukan parempaa. On hienoa että suomalaisia starttaa tänä vuonna aika paljon. Oma suosikkini on Anna-Julia Kontio, joka varmasti tulee pärjäämään.

Eikä tietenkään pidä unohtaa expoa. Expo on yksi syy, miksi haluan lähteä. Sunnuntaisin tarjoukset ovat olleet niin hyviä ja löytöjä tekee paljon. Varaan jälleen muutaman satasen, jotta saan ostettua Eelikselle ja itselleni uusia varusteitä. Oikeastaan koskaan mulla ei ole ollut mitään tiettyä juttua mitä lähden hakemaan, vaan katselen aina paikan päällä mitä on ja ostan sitten minkä parhaaksi näen.


Oletteko te menossa tänä vuonna? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti