maanantai 12. lokakuuta 2015

48. Lauantain humputteluja

Laura tuli kuvaamaan lauantaina meidän ratsasteluja. En tehnyt oikeastaan mitään ihmeempiä. Kävin vain askellajit läpi. Poni tuntui kuitenkin tosi kivalta, ainakin välillä. Käytiin myös metsässä kuvailemassa, talutin ponin ensin sinne ja sitten ku oltiin lähdössä niin sanoin Lauralle että pitää ponia niin hyppään selkään. Eelis oli kyllä tosi kiltisti siellä, vaikka olikin yksin.

Tänään käytiin porukalla sitten maastossa, joku 40 minuutin lenkki. Eelis oli kyllä taas mallikkaasti, paitsi silloin, kun joku muu heppa sähelsi. Molemmat tykättiin kuitenkin reissusta ja ponikin jaksoi koko matkan kävellä reippaasti eteen. Käytin vielä sen jälkeen Eeliksen kävelykoneessa, kun siivosin sen karsinan. Kävelykoneeseen meno olikin sitten astetta vaikeampi juttu. Eelis löi jarrut heti kun oltiin portilla. Siihen tuli sitten muutama kaveriksi, jotta saataisiin poni sinne. Ei mennyt kovin kauaa, kun poni oli siellä ja pääsin siivoamaan sen karsinan.

En jaksa nyt kirjoittaa kovin paljoa mutta kuvia tulee ratsastuksista sitten pitkästä aikaa. Tehdään muuten Lauran ja Satun kanssa yhteinen videopostaus, kun ollaan ti-ke tallilla yötä. :)
























Hei, kato Eelis sun päästä lähtee karvoja! :D


Kun poni ei tottele... :D





Kaikki kuvat c. Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti