keskiviikko 12. elokuuta 2015

43. Infopostaus

No niin, saa tämä blogikin päivitystä pitkästä aikaa. Koulu on alkanut ja samalla saadaan vähän jonkinlaista aikataulutusta elämään. Tunnitkin ehti alkaa maanantaina ja olen vaihtanut siis kokonaan maanantaille. Olen nyt Lauran ja muiden kumppanien kanssa samalla tunnilla, joka alkaa 20.00. Tässä uudessa ryhmässä on paljon helpompi olla, kun kaikki osaa väistämissäännöt.

Viimeinen lomaviikko meni ratsastellessa Eelistä ja opetusheppoja. Oli kyllä tosi hauskaa! Kävimme toiseksi viimeisenä päivänä maastoilemassa Siirin johdolla. Se oli ihan vain sellainen rauhallinen maasto, kun pohjat meidän maastossa on hieman huonot. Ainakin silloin kun ollaan pidemmälle menossa. Olin Greyllä siis maastoilemassa ja muutkin oli opetusheppojen kanssa.

Tänään mulla on yksityistunti ja sitten perjantaina onkin 1-tason koulukisat ja lauantaina 1-tason estekisat. Menen koulukisoissa Eeliksellä raviohjelman ja Greyllä perusmerkin, estekisoissa en mene siis ollenkaan. Sitten sunnuntaina lähden kisahoitajaksi yhdelle tutulle Tupokselle 2-tason koulukisoihin. Tosi mukava päästä hoitamaan noihin kisoihin niin saa vähän kokemusta, jos ja kun lähdetään Eeliksen kanssa muualle kisoihin. :)

Tässä tällainen pieni infopostaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti